evenzeer gebaseerd op gevoel als esthe

Forum for Atlanta Screenwriters Anonymous

Moderators: BearDrivingCar, CurtShannon, admin

caicai2017
Posts: 468
Joined: Wed Apr 11, 2018 4:37 am

evenzeer gebaseerd op gevoel als esthe

Postby caicai2017 » Sun Nov 10, 2019 10:17 pm

Cooper, Thompson en Farris hebben in maart een eerste concept aangeboden en op 19 april van start gegaan. Ze maakten eerst gebruik van de snelle prototyping-mogelijkheden van Nike op het wereldwijde hoofdkantoor van Nike in Beaverton, Oregon, en vertaalden snel hun eerste idee?n op fabrieksniveau. Consistentie in het proces tussen de twee Nike Air Max 90 Damen locaties betekende, in de woorden van Cooper, dat "we in staat waren om iets op tafel te leggen dat we konden zien en voelen en een gevoel van verhoudingen kregen Nike Air Max 90 Femme zeer snel ... en ook iets produceerden dat we op onze voeten konden zetten .”
In die stap hielp ook aangeboren kennis. "We hebben monsters in maat 12 genomen omdat Greg en ik maat 12 zijn", zegt Cooper. “We hoefden dus niet te vertrouwen op de informatie van anderen en die vervolgens te vertalen naar besluitvorming. We deden dat Nike Air Max 270 Damen rechtstreeks, één op één, op basis van onze eigen persoonlijke ervaringen als productontwikkelaars en atleten. ”(Leuk feit: Thompson was een door Nike gesponsorde Triathlete.Runner-feedback verlichtte twee verschillende sensaties om hen te helpen bepalen wat die gewenste ervaring was was. Eerst was gewichtloosheid, die de atleten beschreven als "dat Nike Air Force 1 Damen zwevende gevoel dat je krijgt wanneer je verse poeder skiet." Lopers in Zuid-Californi? wilden het gevoel dat ze op een surfplank kregen repliceren en zeiden Nike Air Force 1 Femme dat ze zeiden dat ze "over de stoep wilden surfen."
Het nieuwste Shox-ontwerp is dus evenzeer gebaseerd op gevoel als esthetiek. “Ik denk dat we in het verleden te geobsedeerd waren door de visualisatie van vier pucks als Shox. We weten nu dat de ervaring het belangrijkste is, ”merkt Thompson op.
Cooper voegt eraan toe: “Dit komt dichter Nike Air Max 95 Damen bij de oorspronkelijke wens en intentie van Bruce Kilgore. We konden teruggaan naar dat bladveerontwerp. Denk er maar eens over als een vergelijking: een ge?ntegreerde compositie waarin elk element samenwerkt om de laatste rit te produceren. "We hebben een geweldige ervaring onder de voet gecombineerd met een geweldige pasvorm en insluiting in het bovenwerk", zegt Thompson. "Het biedt absoluut een beter afgeronde ervaring dan alle voorgaande modellen. Voor Cooper staat het silhouet ook voor prestatie Nike Air Force 1 Mujer als" het snelste ontwerp van atleetinzicht tot atleetvoeten dat Nike ooit heeft gedaan met een blanco vel papier. "
En niet alleen in een enkele vorm. Cooper en Farris hebben het project opgeleverd en Thompson heeft 25 verschillende versies helpen vormen. Deze zullen begin 2018 van start gaan met de Shox Gravity, met kort daarop volgende www.tobiasstiftung.de kleurwegen.De Nike Air Zoom Pulse is een schoen voor alledaagse helden: verpleegkundigen, artsen, thuiszorgverleners en anderen die onvermoeibaar werken om pati?nten te ondersteunen.
Producttesten en medische inzichten - die at-the-ground atleten - vonden plaats in het OHSU Doernbecher Children's Hospital in Portland, Oregon. Tijdens de sessies leerden de ontwerpers van de Air Zoom Pulse de ontberingen van de dagelijkse inspanningen van deze gezondheidswerkers. Verpleegkundigen lopen bijvoorbeeld Nike Air Max 270 Womens ongeveer vier tot vijf mijl en zitten minder dan een uur tijdens een dienst van 12 uur. Het werk is fysiek en mentaal veeleisend. Het ontwerp voor de Air Zoom Pulse gaat die uitdagingen aan met eenvoud in het achterhoofd. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en even eenvoudig schoon te maken. De pasvorm, demping en tractiesystemen Nike Air VaporMax Womens werken samen om de voet in alle ziekenhuisomstandigheden te beveiligen.
Het ontwerp staat voor een reeks van medisch-specifieke uitdagingen. Hoe kan een schoen Nike Air Huarache Mujer zowel comfortabel zijn voor lange stukken staan ??als veelzijdig genoeg om de gehaaste bewegingen te ondersteunen die nodig zijn in noodsituaties? Het antwoord komt door de volledig rubberen buitenzool van de Pulse, een flexibele drop-in tussenzool met Zoom Air-hiel en een hiel die zo stevig zit dat het voelt als een zachte, knusse Nike Air Max 90 Mujer knuffel.

Return to “Atlanta Screenwriters Anonymous”

Who is online

Users browsing this forum: AmyCrefe, Bobbypes, ChrisSib, Davidcroke, Deannacrype, Jamesfic, JersKesiapraw, kermDockuseloks, ksnfsl and 18 guests